Malin

Jag heter Malin Jag är en tjej på 14 år som går i klass 8B i Helenelundsskolan. Jag bor i närheten av skolan i ett hus med mina föräldrar och min lillasyster.                                                    När jag inte är i skolan eller pluggar, vilket jag borde göra lite oftare, så läser jag böcker, är med mina kompisar eller spelar tvärflöjt.

Jag har spelat flöjt i fem år och hoppas att jag kan fortsätta att spela ett tag till, om jag hinner med alla läxor. Jag är som du kanske förstår väldigt intresserad av musik. Så fort jag får tillfälle så sätter jag mig vid vårt gamla ostämda piano och spelar. Jag kan inte säga att jag är speciellt bra på det men eftersom att jag faktiskt aldrig har tagit pianolektioner, så tycker jag att jag är ganska duktig ändå.

Något som jag blir glad över… det är nog mycket. Det är svårt att säga något speciellt, men det betyder inte att jag aldrig är glad, för det är jag ganska ofta. Något som jag blir arg på är däremot lättare att komma på, för jag har en sak som jag blir riktigt irriterad på, nämligen när någon eller några uttalar sig om någonting eller säger hur något är utan att veta något om det.

Jag har inga speciella framtidsplaner, jag satsar på så bra betyg som möjligt så att jag har många valmöjligheter när jag väl ska bestämma mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s