Intersport – Första praoveckan


Såhär såg en arbetsdag ut. Göra mig i ordning med sällskap av spotify, åka buss, jobba, äta lunch med vänner och sen jobba igen. Fick även baka till gänget på Intersport!

På min första praovecka höll jag hus på Intersport i Stinsen. Hade det jättekul samtidigt som jag jobbade. Lärde mig hur en butik går runt och fungerar. När jag själv har gått och shoppat har jag t.ex. inte tänkt på hur allt kommer på plats i affären, eller hur allt hänger och vad som finns i ett förråd. Men nu, efter veckan på sportaffären har jag tänkt till. Allt hänger på sin plats av en anledning. Alla tröjor viks med omsorg och tanke. Man gör allt så fint som möjligt för kunderna och för att de ska trivas i affären.

Men jag tyckte verkligen om att hjälpa till där. När jag inte hade någon uppgift som skulle göras, som exempel larma kläder, fixa skyltfönster m.m. gick jag runt och fixade bland alla kläder i färg och storleks ordning.

Och mitt arbete lönade sig. Samtidigt som jag jobbat hårt och haft roligt, fick jag höra att de gärna ville ha mig kvar. Fick förfrågan om sommarjobb och ett presentkort på 300 kronor. Snacka om en toppen vecka!

This entry was posted in Bilddagboken PRAO and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s