Björnrike – Andra praoveckan


Jag har praoat i Björnrike med min bästa kompis Elin. Vi har fått hjälpa till i skid och snowboard skolan. Våra dagar har sett ut på ett ungefär såhär:
Vi började dagen med att bli väckta av klockan runt sju. Bilen rullade mot backen kvart över åtta och vi kom fram runt halv för att börja fixa inför dagen. Men den riktiga arbetsdagen började 9.15 med vår första lektion. Lektionerna vi hade varade i en timme med en kvarts mellanrum mellan varje. Utom lunchen då vi hade en timme.

Jag har fått handskas med barn och lärt mig hur man bör ta hand om barn när det kan vara både jobbigt, kallt, roligt eller soligt. Jag älskar att jobba och vara med barn så det här var verkligen en bra praoplats för mig!

Men jag kan medge att jag inte var nyttig den veckan (vecka 12). Åt mycket skräpmat som hamburgare, pommes frites, korv och läsk. Och det blev ju inte bättre då man kommit hem till stugan efter en lång arbetsdag från 8.30 – 14.45. Jag och min buse till vän åt godis, chips, glass och drack energidrycker i massor! Men det var en del av resan, att få äta gott och så.

Men allt detta hade aldrig fungerat om inte vi fick bo i en kompis stuga eller om inte min och Elins pappor hade kunnat följa med! Stort tack till dom och alla på skidskolan för en underbar vecka!

This entry was posted in Bilddagboken PRAO and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s