Utvärdering i träslöjd av fiskedrag av Alexander

Under vårterminen 2010 så gjorde jag ett fiskedrag. Jag tycker om att fiska så när jag såg dragget i boken så tänkte mig att det var perfekt till sommaren.

 Jag använde furu trä till formen och vid munnen hade jag härdad koppar. Sedan har jag använt krokar gjorda av Järn. Därefter målade jag wobblern turkos och orange och jag hade även glitter på den.

Jag tycker att den blev ungefär precis som jag föreställt mig den. Det som gick bäst var väl när jag skulle svetsa ihop kroken i wobblern. Det som gick sämst var väl när jag skulle måla ögonen, jag har inte prövat den än men jag tror att fiskarna kommer att gilla den. Det tog längre tid en jag trodde men jag är nöjd med resultatet. Jag har lärt mig hur man svettsar ihop saker och hur man gör ett fiskedrag. Jag tycker att jag skulle ta lite längre tid på mig att rita ritningen och använd all tid som jag fick och arbeta hela tiden. Jag tycker att jag klarade de flesta målen. Jag tycker också att jag kan jobba ganska självständigt och kan välja mitt material själv jag tycker också att jag är väldigt miljövänlig eftersom jag alltid återvinner trä koppar och mycket mer jag tycker också att ja g hittar nya sätt att utföra arbetet.

This entry was posted in Beskrivningar and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s