Reseberättelse av Malin

 En dag ungefär en vecka innan höstlovet skulle börja så åkte vi iväg, iväg till min mammas moster i Arizona. Jag hade väntat i ett halvår på att få åka och nu skulle jag äntligen få åka! Vi skulle åka taxi till flygplatsen klockan 6 på morgonen. Det var ganska jobbigt att gå upp så tidigt eftersom att jag nästan inte hade sovit någonting på natten.

 När vi äntligen kom fram till Arlanda så fick vi vänta jätte länge på att få åka! Vi skulle mellanlanda på Heathrow som ligger i London. Där höll vi på att missa vårat plan eftersom att dom glömde att skriva upp vårat plan på TV skärmarna som visar vilka plan som ska gå. Men det gick bra tillslut och vi kom iväg till Arizona efter en lång resa.

 Min mammas moster, Lilly, hämtade oss på flygplatsen. Det var morgon där när vi kom fram det kändes konstigt att klockan var lika mycket som när vi åkte från Arlanda. Lilly bodde i ett område som låg bredvid en massa stora golfbanor. Där skulle vi bo. Vi åkte och badade i en massa utomhus pooler och spelade minigolf nästan hela tiden, det var jätte kul!

 Efter ca fyra dagar så åkte vi till min mammas kusin som bor med sin familj i Los Angeles. Där gjorde vi en massa roliga saker som t.ex. så åkte vi till Disneyland. Där gjorde vi en massa saker vi åkte en bergochdalbana i Toon Town (Musse Pigg mm), vi fick köa i en halv timme för att åka en Indiana Jones sak, sen gick vi till en Star Wars inspirerad restaurant och sen åkte vi en ”rymdfärd”. Det var Halloween när vi var där så vid ingången så hade det var gigantiska figurer av Musse Pigg, Pluto och alla andra gjorda av jätte stora pumpor! Men det häftigaste och det som jag kommer ihåg bäst var fyrverkerierna på kvällen!

 Jag hade det jätte kul i U.S.A. och jag vill jätte gärna åka dit igen, då kanske jag kan åka till Sea World. Vi kunde inte göra det eftersom att det brann på flera ställen i Kalifornien när vi var där.

 Jag kommer aldrig att glömma resan, den var helt fantastisk!

This entry was posted in Reseberättelser and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Reseberättelse av Malin

  1. Carin says:

    gud vad kul det verkar ha varit, bra text också! jag vill också till arizona och los angelses -.-
    om du åker till usa igen, åk till sea world som du skrev i avsutningen, det är jättekul! x)

  2. Elvira Lundin says:

    AAAH DISNEYLAND! XD Kan bara hålla med, bra text och du verkar ha haft jättekul! ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s