Min resa till Thailand av Joakim

Min resa till Thailand

 

En decemberdag strax innan jul for vi iväg. Vår efterlängtade Thailand-resa skulle äntligen bli verklighet. Vi åkte till Thailand för att bada, sola, slappa och vara på utflykter och resan blev exakt som vi hade förväntade, helt perfekt.

Flygresan ditt var lång (12 timmar) med gick bra. Vi kom från ett kallt Sverige till ett varmt Thailand. När vi kom fram till Thailand så väntade vår taxichaufför i en mini buss.

Vår taxichaufför körde hos direkt fån flygplatsen till en hamn och därifrån åkte vi med en bilbåt till Koh Chang ön. Därifrån åkte vi ytterligare 20 minuter för att komma till vårt hotell (hotellet var 5 stjärnigt). Vårt hotell var gjort för barnfamiljer och det fanns en jätte stor pool med en 20 meters ruschelkana. Där badade jag hela dagen. Det fanns också en jätte stor och bra strand bara 200 meter från vårt hotell. Och jag visste direkt att det här skulle bli en bra resa.

Vi var i Ko Chang i 2 veckor. Varje dag åkte vi på utflykter och badade i havet och poolen. Vi åkte på olika utflykter t.ex. En utflykt red vi på elefanter men de flesta utflykter åkte vi ut med båtar och snorklade och badade. Och på stranden fanns det största vågor jag sett i mitt liv. Vågorna var 2-3 meter höga och det var himla roligt att bada då.

Jag kommer aldrig att glömma när jag och min familj åkte ut en gång med en båt. Båten hade hela 1000 hästkrafter och det gick otroligt fort. Vår kapten körde hos till en ö där vi fikade med annans och meloner efter vi hade ätit klart så åkte vi ut till havs och snorklad och jag såg kanske upp till 100 olika fiskarter det var verkligen super coolt.

Efter Koh Chang åkte vi till Bangkok för att shoppa. Vi bodde på ett fint hotell med 50 våningar. Och det fanns en pool på våning 20. Där vi stannade några dagar innan vi åkte hem.

This entry was posted in Reseberättelser and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Min resa till Thailand av Joakim

  1. Johan says:

    Jag vill också åka till Thailand fast då ska jag nog bada i en pool på marken istället för 20 våningar upp

  2. joakim says:

    Otroligt bra, den helt klart bästa som jag har läst hittills.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s